Open dagen op 17 en 18 juni 2023

Save Print

May 15, 2023 7:52 am EDT

Om het 100-jarig bestaan te vieren, geeft Organon in Oss een unieke kijk achter de schermen. Behalve het Experience Center houden we ook twee open dagen: op zaterdag 17 en zondag 18 juni. Altijd al willen weten hoe de productie van Organon eruitziet? Nieuwsgierig naar wat voor leuke banen er zijn? En benieuwd hoe Organon zich al 100 jaar inzet voor de gezondheid van vrouwen wereldwijd? Kom dan naar de open dagen!

Medewerkers van Organon hebben al de gelegenheid gekregen om zich in te schrijven samen met introducés. Maar ook andere geïnteresseerden kunnen zich nu op www.opendagen-organon.nl aanmelden voor de open dagen en zo kennismaken met het Organon van nu, de toekomst en de rijke geschiedenis van het bedrijf. Er komt een route door het bedrijf en het Experience Center met tal van interessante tussenstops. Zo ervaar je zelf hoe we bij het jarige Organon werken aan een betere gezondheid van vrouwen wereldwijd. Ook leer je wat er nodig is om een geneesmiddel te maken. En heb je de kans om in gesprek te gaan met medewerkers, die je graag vertellen over wat zij doen en hoe het is om bij Organon te werken.

Kinderen zijn welkom vanaf 8 jaar en moeten door een volwassene worden begeleid. De open dagen zijn alleen geschikt voor bezoekers die goed ter been zijn en zelf trappen kunnen lopen. Dit is noodzakelijk om ieders veiligheid te waarborgen en te voldoen aan de veiligheidseisen.

Het aantal beschikbare plekken is beperkt. Wacht dus niet te lang en schrijf je in op de website www.opendagen-organon.nl. Kies eerst de dag en vervolgens het tijdslot. Je ontvangt een bevestiging van jouw aanmelding. Graag tot ziens tijdens de open dagen op 17 en 18 juni!