Miljø og samfundsansvar

Vi sigter mod at fremme kvinders sundhed verden over.

Vi mener, at ved at fremme kvinders sundhed, hjælper vi med, at fremme samfundets sundhed

Vores virksomhed er baseret på vores miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige principper. Vores vigtigste eksistensgrundlag er tæt forbundet med disse principper. Vi fokuserer på de ting, der har størst betydning for de fleste af vores interessenter, vores virksomhed, og vigtigst af alt: kvinder verden over.

Adgang til vores lægemidler

Vi arbejder kontinuerligt på at forbedre kvinders sundhed verden over. Vi mener, at vores fokus på kvinder starter med at lytte til deres behov – store som små – når vi udvikler lægemidler specifikt med tanke på dem. Vores mål er, at udvide adgangen til vores produkter for at sikre, at flere kvinder og deres familier har adgang til de lægemidler, de har brug for.


Diversitet, ligestilling & inklusion

Diversitet, ligestilling & inklusion er vigtigt for, hvem vi er og alt hvad vi gør. Vi er endnu ikke i mål, når det gælder fuld ligestilling mellem kønnene, selvom vi ved, hvor afgørende det er for et sundt samfund. Vores mål er, at fremme ligestilling blandt ansatte og i verden i øvrigt.


Miljøansvar

Fn’s klimakonvention (The United Nations Framework Convention on Climate Change) skriver, at kvinder er udsat for en højere risiko og bliver hårdere ramt af konsekvenserne af klimaforandringerne. En naturlig konklusion på dette er, at en sundere planet betyder en sundere verden – især for kvinder.

Our vision, mission & values

We envision a better and healthier every day for every woman.