Organon, here for her health

  • Onze visie: een beter en gezonder leven voor elke vrouw, elke dag.

Deze website is enkel bedoeld voor inwoners van België, Luxemburg en Nederland. Deze website is bedoeld om algemene informatie te geven over Organon voor de inwoners van deze landen. Deze site wordt onderhouden door Organon. Organon is als enige verantwoordelijk voor de inhoud.

Waarom Organon er is

Wij geloven in een beter en gezonder leven voor elke vrouw. En we begrijpen dat vrouwen de basis vormen voor een gezondere wereld. Als nieuw bedrijf beginnen we met luisteren naar de gezondheidsbehoeften van vrouwen, groot en klein. Zodat we behandelingen op maat kunnen ontwikkelen, omdat we weten dat we zoveel meer kunnen doen voor vrouwen en hun gezondheid.

Leer ons kennen

Onze aandachtsgebieden

Wij zijn een wereldwijd gezondheidszorgbedrijf met een portfolio van therapieën en producten voor de gezondheid van vrouwen, biosimilars en gevestigde geneesmiddelen voor een breed scala aan aandoeningen en ziekten. Ons portfolio omvat meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten op verschillende gebieden, waaronder reproductieve gezondheid, hartaandoeningen, oncologie, immunologie, dermatologie, allergie en astma. En we leveren deze belangrijke behandelingen aan mensen over de hele wereld, in meer dan 135 landen.

Kom bij ons werken

Samen werken we aan de zorgvraagstukken die voor haar het belangrijkst zijn.

Onze duizenden medewerkers wereldwijd hebben dezelfde drive: de gezondheid van vrouwen binnen ons bedrijf en over de hele wereld beter ondersteunen.

Informatie voor beleggers

Een gezondheidsbedrijf voor haar

We investeren in innovaties om de verschillende zorgbehoeften van vrouwen vandaag de dag te ondersteunen en waarde te bieden voor onze aandeelhouders.

Nieuws

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alles wat Organon te vertellen heeft door ons laatste nieuws te bekijken.