Here for her health

Waarom Organon er is

Wij geloven in een beter en gezonder leven voor elke vrouw. En we begrijpen dat vrouwen de basis vormen voor een gezondere wereld. Als nieuw bedrijf beginnen we met luisteren naar de gezondheidsbehoeften van vrouwen, groot en klein. Zodat we behandelingen op maat kunnen ontwikkelen, omdat we weten dat we zoveel meer kunnen doen voor vrouwen en hun gezondheid.

Leer ons kennen

Onze aandachtsgebieden

We bouwen voort op onze sterke basis van meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten in een reeks therapeutische gebieden, waaronder reproductieve gezondheid, hartaandoeningen, dermatologie, allergieën en astma. En we leveren deze belangrijke behandelingen aan mensen over de hele wereld, in meer dan 140 landen

Vrouwengezondheid

We weten dat vrouwen meer keuzemogelijkheden nodig hebben als het gaat om hun gezondheid. Het is ons doel om een beter en gezonder leven te creëren voor elke vrouw. Dit willen we bereiken met onze geneesmiddelen, oplossingen en diensten die speciaal zijn ontworpen om aan haar behoeften te voldoen.

Biosimilars

Door toegang te bieden tot biosimilars als een belangrijke behandelingsoptie, vergroten we de keuzevrijheid en kunnen we meer patiënten helpen.

Gevestigde merken

Ons portfolio van gevestigde geneesmiddelen heeft een lange geschiedenis en bestrijkt kritieke gebieden, waaronder hart- en vaatziekten, luchtwegaandoeningen, huidziekten, pijnbestrijding en meer.

Carrière

Samen werken we aan de zorgvraagstukken die voor haar het belangrijkst zijn

Onze mensen – wereldwijd ongeveer 9.000 – hebben dezelfde drive: de gezondheid van vrouwen binnen ons bedrijf en over de hele wereld beter ondersteunen.

Investor relations

Een gezondheidsbedrijf voor haar

We investeren in innovaties om de verschillende zorgbehoeften van vrouwen vandaag de dag te ondersteunen en waarde te bieden voor onze aandeelhouders.

Media

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van alles wat Organon te vertellen heeft door ons laatste nieuws te bekijken.