Business Development

We streven ernaar om samen te werken met partners en innovators die zich richten op het maken van verschil voor vrouwen, hun families en hun gemeenschappen. Samenwerken met Organon. Wij geloven in een beter en gezonder leven voor elke vrouw.

"Bij Organon geloven we in de kracht van samenwerking. Door samen te werken, kunnen we veel meer bereiken voor patiënten."

Daniel Karp, Chief Business Development Officer

We streven ernaar om de partner bij uitstek te zijn in onze aandachtsgebieden
  • Gezondheid van vrouwen:
    Het is ons doel om een beter en gezonder leven te creëren voor elke vrouw, door een pijplijn en een portfolio van behandelingen op te bouwen die specifiek zijn ontworpen om aan haar behoeften te voldoen. We zoeken naar mogelijkheden op het gebied van anticonceptie, vruchtbaarheid, zwangerschapsmanagement en perinatale aandoeningen. Kortom: aandoeningen die van invloed zijn op vrouwen en aandoeningen die overheersend zijn voor vrouwen.
  • Gevestigde merken:
    Organon heeft een wereldwijde voetafdruk en een breed portfolio van 49 gevestigde merken, waaronder producten op het gebied van cardiovasculaire, respiratoire, dermatologie en niet-opioïde pijnbestrijding. We zoeken samenwerkingen die producten toevoegen aan ons portfolio en en meerwaarde bieden voor onze mogelijkheden en infrastructuur.
  • Biosimilars:
    Ons doel is om de wereldwijde commerciële partner te worden voor biosimilarfabrikanten en om ons portfolio in oncologie, immunologie en daarbuiten uit te breiden. We zoeken naar mogelijkheden om met partners samen te werken aan programma’s die naar verwachting zullen worden gelanceerd op of dicht bij het verlies van exclusiviteit van het referentieproduct.

About us VVPM job number: NL-NON-110117
Date of last revision: January 11, 2024