Ons verhaal

Bij Organon is het onze missie om de gezondheid en het welzijn van vrouwen en hun families te verbeteren. We investeren in aandoeningen die alleen vrouwen treffen of die vrouwen meer treffen dan mannen en in therapiegebieden waarin vrouwen nog niet optimaal gediagnosticeerd en behandeld worden. Therapiegebieden omvatten onder meer anticonceptie, vruchtbaarheid, aandoeningen rond de bevalling, hart- en vaatziekten, migraine en ademhaling.

Organon, here for her health

We zijn een nieuw bedrijf, met de energie van een start-up, terwijl we kunnen voortbouwen op 100 jaar geschiedenis in Nederland en een gevestigd wereldwijd netwerk.
We werken intensief samen met zorgprofessionals en investeren proactief in nieuwe samenwerkingsverbanden. Onze ondernemersmentaliteit kenmerkt onze organisatie en culturele waarden. Het voormalige Organon werd in 1923 opgericht in Oss en daarmee bouwen we voort op meer dan 100 jaar ervaring en expertise.

Van de circa 10.000 medewerkers wereldwijd werken er ongeveer 1.000 op de productielocatie in Heist-op-den-Berg of op het kantoor van Organon in Brussel. Onze productiefaciliteiten beschikken allemaal over unieke kennis, expertise en innovatieve technologieën. In onze moderne, state-of-the-art productiefaciliteit in Heist-op-den-Berg produceren wij geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten voor Europa en de rest van de wereld.

We zijn voorlopers op het gebied van inclusie, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid. We promoten en geven vorm aan divers leiderschap en en geven prioriteit aan duurzame productie en (internationale) projecten op het gebied van sociale verantwoordelijkheid. Onze betrokkenheid op deze gebieden blijkt uit onze ambitieuze doelstellingen om het gebruik van fossiele energie te verminderen en het beheer van afval (water) te verbeteren, evenals de gezinsplanningsprogramma’s in lage-inkomenslanden, die vanuit Oss worden uitgevoerd.

We streven ernaar om ‘s werelds toonaangevende bedrijf te zijn dat zich richt op de gezondheid van vrouwen. Onze inzet is om naar ‘haar’ te luisteren, zodat we betere gezondheidsproducten, initiatieven en ervaringen kunnen creëren om vrouwen en meisjes te helpen een toekomst te realiseren die net zo onbegrensd is als haar verbeelding.

We are here for her health.

Wij geloven dat het van cruciaal belang is om de gezondheid van vrouwen te verbeteren om een gezondere wereld te creëren.

About us VVPM job number: NL-NON-110117
Date of last revision: January 11, 2024