Ons verhaal

Wij geloven in een beter en gezonder leven voor elke vrouw. En we begrijpen dat vrouwen de basis vormen voor een gezondere wereld.

Organon, here for her health

Organon is een wereldwijd gezondheidsbedrijf en ontstaan vanuit een spin-off van Merck & Co., Inc. (MSD buiten de VS en Canada), met de missie om medicijnen en oplossingen te leveren die impact hebben op een gezonder leven. We bouwen voort op onze sterke basis van meer dan 60 geneesmiddelen en andere producten binnen een reeks therapeutische gebieden, waaronder reproductieve gezondheid, hartaandoeningen, dermatologie, allergieën en astma.

We maken deze belangrijke behandelingen beschikbaar over de hele wereld, met een internationale organisatie die mensen in meer dan 140 landen bedient. Wij geloven dat de diversiteit van ons bedrijf een duurzame motor van groei biedt. Zodat we kunnen blijven investeren en vooruitgang kunnen boeken in nieuwe geneesmiddelen en behandelingen voor vrouwen die zo dringend nodig zijn.

We are here for her health.

Onze organisatie

Samen is ons doel om oplossingen te leveren voor de zorgvraagstukken die voor haar het belangrijkst zijn, vandaag en elke dag.

Onze mensen – wereldwijd ongeveer 9.000 – hebben dezelfde drive: de gezondheid van vrouwen over de hele wereld beter ondersteunen.

Leiderschap

Onze leadership teams

Onze leadership teams – die voor de meerderheid bestaan uit vrouwelijke leiders – begeleiden ons bedrijf om de gezondheid van vrouwen over de hele wereld te verbeteren.

Diversiteit, gelijkheid & inclusie

Iedereen hoort erbij

Diversiteit, gelijkheid en inclusie vormen de kern van ons bedrijf en alles wat we doen.

Wij geloven dat het van cruciaal belang is om de gezondheid van vrouwen te verbeteren om een gezondere wereld te creëren.

Beleid & standpunten

We streven ernaar om maatschappelijk verantwoordelijk te ondernemen

We steunen beleid dat de belangen van vrouwen en patiënten boven alles stelt, de volksgezondheid verbetert en de toegang tot geneesmiddelen en gezondheidszorgoplossingen bevordert.

Leveranciers

Kiezen voor een divers team van leveranciers

We werken samen met gekwalificeerde leveranciers om een verschil te maken in het leven van mensen.