Ons beleid en onze standpunten

We delen open en transparant ons beleid en onze standpunten om het vertrouwen van onze stakeholders te winnen.

We streven ernaar om ons beleid verantwoordelijk uit te voeren voor iedereen.

We steunen beleid dat de belangen van vrouwen en patiënten centraal stelt, de volksgezondheid verbetert en de toegang tot geneesmiddelen en andere gezondheidsproducten bevordert. We ontwikkelen beleidsposities op gebieden die verband houden met onze visie en missie en streven ernaar om samen te werken met degenen die onze passie delen voor het verbeteren van het leven van vrouwen en hun gezinnen.

Public policy areas

Welzijn van vrouwen

We streven ernaar om gendergelijkheid in ons bedrijf en de wereld te bevorderen. Wanneer we het welzijn van vrouwen bevorderen, verbeteren we haar leven, maar ook het leven van haar gezinnen en familie.

Toegang tot gezondheidszorg

We werken eraan om mensen over de hele wereld in staat te stellen om hun leven op de beste manier te kunnen leiden. Dat doen we door innovatieve geneesmiddelen en producten te leveren en ervoor te zorgen dat ze toegankelijk zijn voor de patiënten die ze nodig hebben.

Innovatie in de zorg

Innovatie is ons erfgoed. We ondersteunen beleid dat innovatie binnen de gezondheidszorg bevordert ten behoeve van patiënten.

Volksgezondheid

We willen een actieve rol spelen bij het aanpakken van veel van de huidige gezondheidskwesties van mensen over de hele wereld, zoals de toenemende last van niet-overdraagbare ziekten en het milieu.

Transparantie & Integriteit

Onze niet aflatende toewijding aan ethiek en integriteit weerspiegelt wie we zijn. Daarom geven we actief en transparant onze mening over veel wet- en regelgevingskwesties met betrekking tot de gezondheidszorg/zorgsector.

About us VVPM job number: NL-NON-110117
Date of last revision: January 11, 2024