Kom ons team versterken

We zoeken mensen die onze passie delen om een beter en gezonder leven voor elke vrouw te creëren.

Vacatures zoekenOpens a new window

Wij maken het verschil

We werken elke dag om de belofte van Organon waar te maken, om te creëren wat er ontbreekt in de gezondheidszorg voor vrouwen. We willen het verschil maken in het verbeteren van de dagelijkse gezondheid voor vrouwen over de hele wereld.

We zoeken mensen die er klaar voor zijn om van haar gezondheid hun dagelijkse werk te maken. Gepassioneerde, creatieve en gedreven mensen die graag samen met ons die missie willen bereiken.

Hoe wij werken

Bij Organon vind je het beste van twee werelden. Aan de ene kant een open, vloeiende en collaboratieve werkomgeving waar nieuwsgierigheid wordt beloond en nieuwe ideeën opbloeien. Tegelijkertijd vind je bij ons het fundament en de schaalgrootte die horen bij een Fortune 500-bedrijf.

Diversiteit, gelijkheid, inclusie & erbij horen

We all belong

We omarmen diversiteit en geven die een stem. Het is de kern van ons bedrijf en van alles wat we doen. Wij geloven dat erbij horen noodzakelijk is.

Wereldwijde locaties

Vind ons over de hele wereld

Organon is gevestigd in Jersey City (NJ, Verenigde Staten) en heeft locaties over de hele wereld. In België vind je Organon in Heist-op-den-Berg en Brussel.

Careers VVPM job number: NL-NON-110119
Date of last revision: January 11, 2024