Вік Нісіта, керівник відділу глобальних бізнес-послуг “Органон”, зосереджений на створенні операційної моделі компанії, що постійно підвищувала би оперативність, ефективність, якість та інновації. Вік очолює команду, яка забезпечує комплексне управління та бізнес-практику для всіх спільних послуг, як транзакційних, так і наукомістких, для створення навчальної організації та найкращого у своєму класі досвіду для співробітників та клієнтів.

Нещодавно Вік був віце-президентом з комерційних операцій компанії “Merck” (відома як “MSD” за межами США та Канади). На цій посаді він надавав підтримку командам країн у декількох сферах діяльності, включаючи розробку стратегії, цифрову трансформацію, операції з продажу та маркетингу й підвищення кваліфікації. Майже два десятиліття його кар’єри в “Merck” включають керівні ролі на ринках, що розвиваються, корпоративну стратегію та глобальні операційні досягнення.

До приходу в “Merck” Вік працював у “McKinsey & Co.”, підтримуючи клієнтів у телекомунікаційній та банківській галузях, а також керував інженерними та виробничими операціями в корпораціях “Kimberly Clark” та “Georgia Pacific”.

Вік має диплом бакалавра у галузі машинобудування Університету Міннесоти та ступінь бакалавра наук Північно-Західного університету.