Кірке Вівер – головний юридичний радник і корпоративний секретар компанії Organon, старший юрисконсульт, який відповідає за міжнародні юридичні питання компанії, дотримання нормативних вимог і глобальні функції з охорони довкілля, здоров’я та безпеки. Він зосереджує свою увагу на забезпеченні дотримання компанією Organon найвищих етичних стандартів, що сприятиме реалізації її бачення як провідної компанії в галузі охорони здоров’я жінок.

До призначення на посаду головного юридичного радника та корпоративного секретаря Kirke обіймав посаду старшого віцепрезидента з комерційних питань, регулювання, цінних паперів, працевлаштування та заступника корпоративного секретаря в компанії Organon. Він відіграв вирішальну роль у запуску Organon як самостійної компанії в червні 2021 року, виступаючи в ролі старшого члена керівного складу юридичного відділу.

До приходу в Organon Kirke обіймав посаду віцепрезидента з нормативно-правового забезпечення в компанії MSD. За 18 років роботи в компанії MSD Kirke набув глибокого досвіду у фармацевтичній галузі та обіймав дедалі відповідальніші посади, консультуючи компанії в різних галузях, як-от судові розгляди, нормативно-правове регулювання, комерційна діяльність і дотримання нормативних вимог. Kirke також очолював групу Customer Alliances & Innovation, що займалася розробленням та комерціалізацією нових програмних інструментів для підтримання прихильності до лікування. Kirke здобув ступінь доктора права в Єльській юридичній школі (Yale Law School) та ступінь бакалавра мистецтв у галузі історії та державного управління в Коледжі Вільяма і Мері (College of William and Mary).