Будучи керівником відділу виробництва та постачання, Джо Морріссі відповідає за глобальні можливості виробництва та постачання продукції “Органон”, що веде компанію до розповсюдження ліків та рішень, які роблять світ здоровішим. У своїй ролі Джо забезпечує міжфункціональну координацію для безперебійного, відповідного та своєчасного формування різноманітного портфоліо “Органон” товарами, які постачаються на більш ніж 140 ринків по всьому світу.

Джо перейшов в “Органон” з “Merck,” де він провів 30 років своєї кар’єри. Останнім часом Джо працював старшим віце-президентом Глобальної організації виробництва та постачання товарів для здоров’я тварин компанії “Merck”. До цього Джо контролював виробництво фармацевтичної продукції компанії “Human Health”. Раніше він обіймав посади у фармацевтичному виробництві та виробництві вакцин, глобальному управлінні обладнанням, корпоративній стратегії та управлінні ланцюгами поставок, причому рухався вгору по кар’єрним сходинкам.

Джо отримав диплом бакалавра у галузі інженерії в коледжі Лафайєт та магістра бізнес адміністрування (MBA) університету Вілланова.