Як головний фінансовий директор, Метт Уолш відповідає за розробку та виконання фінансової стратегії “Органон”. Він зосереджений на питаннях підвищення прибутковості та вартості акціонерів, а також на забезпеченні найвищого стандарту фінансової самостійності “Органон”, заради досягнення свого бачення стати провідною компанією в сфері охорони жіночого здоров’я.

За свою кар’єру Метт працював у кількох публічних компаніях як фінансовий директор та на суміжних посадах. До приходу в “Органон” Метт був виконавчим віце-президентом та фінансовим директором компанії “Allergan and Catalent”. Раніше він займав фінансові та керівні посади в “Escala Group” та “GenTek”. Мет також брав участь у корпоративному розвитку та виконував інші ролі у хімічній та банківській галузях.

Мет – є дипломованим фінансовим аналітиком (CFA®). Він входить до ради директорів компанії “Certara”, приватного постачальника програмного забезпечення та консультаційних послуг для галузі природничих наук, а раніше був членом правління корпорації “Multicolor” – постачальника рішень з питань маркування.

Мет отримав диплом бакалавра в галузі хімічної інженерії та ступінь магістра ділового адміністрування (MBA) Корнельського університету.