Рейчел Шталер – головний інформаційний директор “Органон”. Вона очолює бізнес-технологію компанії, щоб допомогти “Органон” реалізувати краще та здоровіше буття для кожної жінки. На своїй посаді Рейчел керує цифровими можливостями у всіх аспектах стратегії “Органон” в частині створення цінностей як стосовно асортименту товарів, так і щодо клієнтів компанії.

Рейчел приєдналася до “Органон” з двадцятирічним технологічним досвідом у галузі охорони здоров’я та палким бажанням забезпечувати новими ліками та рішеннями пацієнтів, які цього потребують. Нещодавно Рейчел працювала директором з інформаційних технологій в компанії “Allergan”. Раніше Рейчел також займала посади директора з інформаційних технологій у “Syneos Health”, “inVentiv Health” та “Optimer Pharmaceuticals”, а також провідні технологічні посади в “Pfizer”.

Рейчел входить до складу Ради директорів “NeoGenomics” – компанії з діагностики раку та фармацевтичних послуг. Вона закінчила Пенсильванський університет і отримала ступінь магістра ділового адміністрування (MBA) в Колумбійському університеті.