‘De Helden van Nu’ op bezoek bij Organon

Save Print

March 28, 2023 8:49 am EDT

Altijd al willen weten hoe de productie van Organon eruit ziet, wat voor leuke banen daar zijn en wat Organon eigenlijk tegenwoordig doet? In een nieuwe serie afleveringen van “De Helden van Nu” gaat presentator Kevin op bezoek bij Organon en spreekt hij met Petra Willems, Wenny Raaijmakers en Rob Nelissen.

‘De Helden van Nu’ zijn mensen die het verschil maken in onze samenleving. We komen deze ‘helden met een mooi verhaal’ tegen in de zorg, het onderwijs, de techniek, de ICT en de voedingsindustrie. Petra Willems (managing director Organon Benelux), Wenny Raaijmakers (directeur Organon Oss) en Rob Nelissen (director Operations, Organon Oss) vertellen hoe we bij het jarige Organon (al 100 jaar) werken aan een betere gezondheid van vrouwen en ze geven een kijkje achter de schermen van de moderne productie in Oss.

In deze aflevering kun je zien hoe geneesmiddelen worden gemaakt bij Organon en wat het werken in een farmaceutisch bedrijf inhoudt. Wat is er nodig om een geneesmiddel te maken? Waarom is het zo belangrijk dat productie van geneesmiddelen in Nederland aantrekkelijk blijft? En waarom zet Organon zich in voor vrouwengezondheid?

Of klik hier om de aflevering af te spelen.