Organon stelt Raad van Commissarissen aan in Nederland

Save Print

August 2, 2023 9:19 am EDT

We zijn verheugd en trots om aan te kondigen dat Organon in Nederland een Raad van Commissarissen (RvC) heeft aangesteld. “Dit jaar vieren wij de honderdste verjaardag van Organon in Oss en staan we stil bij ons verleden, terwijl we hard werken aan de toekomst. We konden daarom geen beter jaar bedenken om de Raad van Commissarissen te installeren”, geven Wenny Raaijmakers (Manufacturing Site Leader, Organon Oss) en Petra Willems (Managing Director Organon Benelux) aan namens het management van Organon in Nederland.

De RvC is op 1 augustus officieel geïnstalleerd en bestaat uit Mirjam Mol-Arts (voorzitter), Chris Doomernik en Hans Schikan. “We zijn zeer verheugd dat deze mensen hun enorme kennis, ervaring en brede expertise zullen inbrengen in de Raad van Commissarissen. We verwachten goede gesprekken en discussies te kunnen voeren die ons als Organon in Nederland verder zullen helpen in onze ambitie om vrouwengezondheid te verbeteren.”

Organon vierde twee jaar geleden de start als het enige wereldwijde bedrijf dat zich op zo’n grote schaal richt op de gezondheid van vrouwen, na een spin-off van Merck & Co (MSD buiten de VS en Canada).

Van links naar rechts op de foto: Hans Schikan, Mirjam Mol-Arts en Chris Doomernik.