Viering van 100 jaar Organon start op Internationale Vrouwendag

Save Print

January 19, 2023 11:23 am EDT

OSS – Binnenkort is het 100 jaar geleden dat in Oss de eerste medicijnen werden gemaakt. Organon stond – met baanbrekende ontdekkingen – aan de wieg van de farmasector in Nederland. Nog steeds zijn we met MSD Biotech Oss, Aspen Oss en ondernemers op Pivot Park door het gezamenlijke verleden sterk verbonden. Van het allereerste onderzoek tot de grootschalige commerciële productie van geneesmiddelen.

In 2023 is het 100 jaar geleden dat in Oss de eerste medicijnen werden gemaakt. Een mijlpaal waar we trots op zijn en die we vieren met een themajaar. Verhalen en activiteiten die we samen vanuit ‘farma in Oss’ ondernemen, vind je op de website 100 Years Pharma Future.

Na diverse activiteiten in de regio trapt Organon het jubileumjaar zelf af op Internationale Vrouwendag (8 maart 2023). Met een evenement voor senior leaders op het gebied van health en policy (public affairs). Het thema van dit evenement is ‘Organon & Women’s Health – From Legacy to Future Promise‘.
Klik verder voor meer informatie.

Als onderdeel van dit evenement op Internationale Vrouwendag wordt het Experience Center van Organon officieel geopend en komt een jubileumboek beschikbaar. Meer hierover kun je binnenkort lezen op de website 100 Years Pharma Future.