Organon Heist viert 50-jarig bestaan met een gezonde dosis kleur

Save Print

January 4, 2023 12:52 pm EDT

Onze productiefaciliteit in Heist-op-den-Berg (België) bestaat dit jaar 50 jaar. Gisteren trapte Organon Heist zijn jubileumviering af met een allesomvattende ‘muurschildering’ die de identiteit en waarden doorheen de geschiedenis van de productiefaciliteit omhelst.

Hiervoor heeft Organon Heist een beroep gedaan op de kennis en creativiteit van Treepack, een lokale partner die ruime ervaring heeft in duurzame kunstwerken en kleur en kunst brengt naar publieke en private ruimtes. Organon heeft wereldwijd een trend ingezet om muurschilderingen aan te brengen op productiefaciliteiten en kantoren. Organon Heist en Treepack hebben de krachten gebundeld voor een aantrekkelijk ontwerp. Op 3 januari vond de officiële onthulling plaats in de receptiehal van de productiefaciliteit.

Het kunstwerk is een prachtige weergave van waar Organon voor staat: een beter en gezonder leven voor elke vrouw. De vrouw vormt de basis in dit romantische en ietwat dromerige kunstwerk ‘Embraced’. Ze wordt getoond als het centrale punt van ‘het leven’ en het gezin, waarbij zij de toeschouwer inspireert en een toonbeeld is van veerkracht en ontwikkeling. Door bepaalde realistische focuspunten als de zwangere buik, zwarte egale huid en lippen wordt de uiteenlopende schoonheid van de vrouw getoond. Een vrouw die zichzelf omarmt, weerspiegelt zelfaanvaarding, trots en kracht.

Realistische beelden worden versneden door abstracte vlakken. In de abstracte vormen is niet enkel een zon en horizon te herkennen, maar ook de vorm van een tablet, capsule en neusspray. Op die manier wordt gelaagdheid gegenereerd binnen het werk, waarin aanvullend de waarden integriteit, diversiteit en verbondenheid zijn verweven. Het kunstwerk sluit af met een ‘blik naar de toekomst’: een gezond en beter leven voor elke vrouw, haar gezin en familie.

VVPM job number Organon Heist celebrates 50th anniversary with a healthy dose of color: BE-NON-110068