Officiële opening van kantoor Brussel en bezoek aan de Minister-President van Vlaanderen

Save Print

September 29, 2021 6:32 pm EDT

BRUSSEL – Deze week verwelkomde de Organon Benelux-organisatie een EUCAN team voor een inspirerende (interne) bijeenkomst. Het team, onder leiding van regional president Nico van Hoecke, besprak kansen en uitdagingen in onze lokale markten met het Benelux management team. Hoogtepunt van het tweedaagse bezoek was de officiële opening van ons kantoor in Brussel, door Nico van Hoecke en Benelux managing director Petra Willems, in het bijzijn van Benelux collega’s.

De volgende dag bracht een Organon-delegatie een bezoek aan de Minister-President van Vlaanderen, Jan Jambon (rechts), en adviseur Karel Boutens, aan wie we Organon hebben geïntroduceerd.

In een positieve en constructieve bijeenkomst belichtten Petra Willems (managing director Organon Benelux; tweede van rechts), François Marivoet (directeur van Organon Heist) en Annemieke de Groot (Organon Benelux External Affairs) de investeringen van Organon in (vrouwen)gezondheid, onze bijdrage aan de werkgelegenheid en economie en de behoefte aan technisch geschoold personeel voor de productiefaciliteit in Heist-op-den-Berg.